Tunne tuottaja

Tuottaja, voisinko tulla päivän pituiseen työharjoitteluun?

Etsin Etelä-Savosta ja ympäröivistä maakunnista tuottajia joiden tilan toimintaan voisin tulla tutustumaan. Semmoinen kouluaikojen työelämään tutusmispäivä. Koska tekemällä oppii parhaiten on tavoitteeni tulevan kesän aikana tutustua erilaisten tilojen toimintaan auttamalla arjen askareissa. Jos teidän tilalla voisi tulla päiväksi tai puoleksi tutustumaan, niin jatka toki lukemista.

Miksi?

Koska tarkoitukseni on rakentaa mobiilisovellus lähiruoan ostamiseen ja myymiseen. Ehkä te haluatte jonain päivänä kokeilla tuota palvelua, mutta sitä ennen haluaisin oppia lisää maataloudesta, jotta tiedän tarkalleen mitä rakennen ja kenelle.

Miten?

Tulen teille sopivana aamuna tilallenne. Otan mukaan työvaatteet, saappaat ja hanskat. Jos arvelette, että olen vain tiellä lapion, talikon tai maalaussudin kanssa, niin voin kiivetä vaikka katolle. Minulla on mukana aina valjaat, köyttä ja karabiineja.

Jos fyysistä työtä ei teidän tilalla jostain syystä löydy, niin autosta löytyy myös iso kasa elektroniikkaa. Voin tehdä vaikka lyhyen esittelyvideon someen tai ottaa valokuvia tilasta tai tuotteistanne.

Päivän päätteeksi olisi mukavaa, mutta ei välttämätöntä, jos teillä olisi hetki aikaa jutella tilanne toiminnasta. Teen podcast-sarjaa nimeltä Tunne tuottaja, jossa tarkoitus on jutella ruoan tuottajien kanssa ja tutustua Suomen alkutuotantoon ja tilojen arkeen.

Voit kuunnella ensimmäisen jakson täältä tai valitsemalla ylävalikosta ’Tunne tuottaja-podcast

Ota yhteyttä:
045 209 4027
nestori(at)satoja.fi

Voit myös jättää yhteystietosi niin otan teihin yhteyttä
Edelliset kesätyöt

Vapaasukelluskouluttaja
Vapaasukelluskouluttaja
Korkeanpaikan töissä Uudessa Seelannissa
Lammasfarmi Australiassa
Vapaaehtoistöissä 4000 lampaan farmilla keskellä ei mitään. Australia.
Vapaaehtoistöissä permakulttuuritilalla Australian itärannikolla.
Altakasteleva puutarhan rakennusprojekti. NSW, Australia.
Renki ja hevonen. Chiapas, Meksiko
Vapaaehtoistöissä eläkeläispariskunnan orgaanisella tilalla. Chiapas, Meksiko.